Triple Camera, Game Monster - realme C3 Gegarkan Malaysia Lagi! - godsandmonstersgame.com

Triple Camera, Game Monster – realme C3 Gegarkan Malaysia Lagi!

eRing
Views: 152760
Like: 680
Pengganti baru tiba lagi! Berapa harga?
Tunggu pelancaran rasmi esok!

Oh ya! Jangan lupa tonton pelancaran secara live sebab realme ada kejutan untuk semua! Stay tuned!

#realmeC3 #TripleCameraGameMonster #DareToLeap #eRingMalay #realmeMalaysia

————

Terima Kasih Menonton! : )
Jangan Lupa SUBSCRIBE kami
Tawaran Kerjasama Boleh Emel kami [email protected]

Ikuiti eRing
Laman Rasmi:
Facebook:

46 Comments

  1. Fuhh.. gaming monster sdh pasti, kenapa? Sebab bateri 5000mAh, GPU Mali siri G, resolusi HD+ dpt meningkatkan gaming performance.

  2. Fon gaming bajet ah nih… Untuk starter bgi yg tkde bajet nk beli fon gaming… Boleh ah beli… Nais woo

  3. betul ke esok kalau beli telefon ni harga dia RM300 ?

  4. Nk bli kat mana?
    Realme ni dah ade kat pasaran Malaysia ke?
    Aku xsuke bli online
    Kdai phone Malaysia skrang dah ade ke phone nihh?

  5. Dari majalah hinggalah ke YouTube sye peminat Ering!

  6. Hahaha sian Iphone kene mintak bantuan dari Android tuk cas bateri

  7. kenapa belakang ade 3 camera tp yg berfungsi hanya 2??tolong jawap scepat mungkin ea kak..tq

  8. Berapa harga realme c3 4 Gb ram sekrang 😪.pls reposns

  9. spec Ram 3GB aje masuk malaysia
    fakta kasi betul balik.

  10. Ada ke 128gb?
    Kalau ada komen tmpt dia pls🙏

  11. Mana boleh dapat Realme C3 4gb ram / 64 gb rom ? Lazada x de

  12. Doakan aku supaya dapat beli realme c3 habis pkp ni amin dan kepada semua yang mahu beli amin

  13. Hai sy amy jgk…lawa hp tu, awk pun…tu je nk ckp..bye..Assalam

  14. senang repair x nntyy jdi mcm samasung rosak jew trus buang

  15. Alhamdullilah Bru angkat smlm Raya kedua…fone ni utk gaming mmg smooth tapi camera kureng la better utk yg suka gambar lawa ii jgn ambik la tapi bagi gmaer at syorkan mmg best layan pubg

  16. Dah cari kat kedai seluruh malaysia tp still tk jumpa yg 4gb ram

  17. Sistem makan storage banyak lah 11gb dia makan

  18. Memang puas hati pakai fone ni..murah dan berbaloi..!!!

  19. realme c3 yang 4gb ram ada tak dalam malaysia

  20. Ram 4gb64gb brp kak?
    Kalau atas dri 600 sy pilih realme 5i

    Sapa2 tau blh bgitau x

    Sy nk cri fon yg blh main pubg dgn ml tpi x tau nk pilih yg mana hmm

  21. Kalau betul Realme C3 ni ada spec 4/64GB…dah lama saya beli😂…
    Cik ni cakap ada🤣…

  22. Kak dimana nak beli fon realme c3 tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.